Bisita gidatuak eta landako produktuen dastaketa Debagoienean
GASTRONOMIA ETA LURRALDEA: Debagoieneko baratzeko eta lurreko produktuak bertako ekoizleen eskutik ezagutu eta dastatu.
Maiatzak 20-21eko asteburuan zehar eskainiko dira bisitak, eskualdeko landa eremuko ekoizpen-lekuetan eta museoetan. Bisitak amaitzerakoan, produktu-dastaketa egingo da.
Bisitak DIRUZ LAGUNDUTAKOAK dira eta IZEN EMATEKO hona jo behar da:
infoturismo@debagoiena.eus
943 79 64 63 – 943 71 89 11
PROGRAMA
MAIATZAK 20
Larretik mahaira: artaldearen maneiua, gaztagintza eta dastaketa. Ordua: 11:00, Non: AMATXO GAZTANDEGIA, Lizarraga auzoa, Antzuola
Kakao zakuaren bidaia/aventura. Ameriketatik Oñatira. Ordua: 17:00. Non: Txokolateixia Museoa, OÑATI
Glutenik gabeko okintza eta gozogintza. Ordua: 17:00. Non: Irrika Gluten Free Obradorea, Errastiko baserria, Bedoña auzoa, ARRASATE
Urre Zuriaren paisaia. Ordua: 12:00. Non: Gatz Museoa. LEINTZ GATZAGA
Artzaintzaren eta gaztagintzaren sekretuak. Ordua: 11:00. Non: Gomiztegi Baserria, Arantzazu auzoa, OÑATI
MAIATZAK 21
Ortugintza ekologikoa. Ordua: 10:30. Non: Ziarreta Baserria, Buruñao auzoa, BERGARA
Kakao zakuaren bidaia/aventura. Ameriketatik Oñatira. Ordua: 11:00. Non: Txokolateixia Museoa, OÑATI